På vei i generasjoner

Vi i Digre-familien har drevet med transport siden 1937. Transport av alt mulig. Transport er faget vårt. Vi ser muligheter der andre ser begrensninger. Vi er opptatt av å utføre en god jobb til lavest mulig kostnad. Men først og fremst er vi opptatt av at det vi transporterer kommer trygt fram til avtalt tid.

Våre erfarne sjåfører jobber effektivt og har fokus på sikker håndtering av lasten, fordi vi vet at du som kunde setter pris på forutsigbarhet. Med andre ord, vi tar oss av ditt transportbehov, og du kan slappe av i visshet om at vi har alt under kontroll.

Det er et variert behov for transport, og vi er klare for så og si alle typer oppdrag. Hver eneste dag transporterer vi gods av ymse slag. Transport av trelast. Transport av tekstilvask. Løftejobber med kranbil. Transport av løsmasser. Termotransport. Transport av vinduer og dører. Transport av stykkgods og partilast. Langtransport.

Vi ønsker alle våre kunder velkommen til et hyggelig samarbeid. La oss ta hånd om din transport og vær sikker på at den er i erfarne hender.