Byggevare

Transport av byggevare er vår største transportgren. Vi er i dag en av Midt-Norges største transportører av byggevare og har daglig mellom ni og tolv biler som leverer til byggeplasser. Digre Transport ligger geografisk strategisk til i Midt-Norge, noe som gir en kostnadseffektiv transport for byggherrer og entreprenører i hele regionen.

Trelast

Vi har flere biler som daglig kjører for Støren Trelast. I tillegg kjører vi for en rekke andre sagbruk og produsenter av ferdighus. Fra Støren har vi følgende ruter:

  • Trondheim — daglig
  • Oppdal — mandag
  • Gauldal/Røros — fredag
  • Hitra/Frøya — onsdag
  • Fosen/Nord-Trøndelag

Vi har også en bil i Midt-Sverige minst én gang i uken som kan ta trelast eller annet gods med på retur til Norge.

Vindu

Lillerønning Snekkerifabrikk AS er en av regionens store vindu- og dørfabrikker. Siden 1993 har vi daglig kjørt ut fulle biler fra fabrikken på Kotsøy. Derifra blir vinduene ofte levert direkte til byggeplasser i Midt-Norge og Østlandet, alltid skadefritt. Samarbeidet med Lillerønning har nok hjulpet til at vi har fått bygget opp god kompetanse i transport av ømfintlig gods.

Glass

I Fredrikstad holder Saint Gobain Bøckmann til, en stor glassfabrikk som forsyner mange vindusfabrikker med glass. To dager i uken laster vi fulle vogntog til Trøndelag.

Zanda Takstein

Fra Monier sitt lager i Trondheim kjører vi, i samarbeid med Norlines, ut takstein fra Tynset i sør til Bindalen i nord. Til denne type transport bruker vi to av våre kranbiler. Taksteinen blir forsvarlig løftet opp på taket der kunden ønsker den plassert.

Hyttetransport

Både små og store hytteprodusenter i Sør-Trøndelag velger Digre Transport til å ta seg av frakten. Flere og flere benytter seg av vår kranbil-tjeneste, og nå transporterer vi laftede hytter og reisverkelement i hele Sør-Norge.

Når vi har kommet fram, blir vi som regel en dag eller to og monterer hytta med kran. Fra syllet er på plass legger vi stokk for stokk, helt til byggherren må finne fram “mønsåskanna”. Og det er ikke uvanlig at vi etter noen dager kommer tilbake med torv til taket og skifer til trappa.

Steintransport

Oppdal er synonymt med skifer. Hvor mange tonn skifer vi kjører i løpet av et år er ikke godt å si, men det blir i alle fall en del turer fra Oppdal med fulle lass.

Kranbil

Vi har kranbiler fra 9 tonn/meter til 44 tonn/meter, for transport, montering og oppløft. Dette vil si at vår lengste kran kan gjøre jobber på inntil 30 meters arm, og den største krana kan løfte saker på 10 tonn. Våre dyktige sjåfører er klare for tunge løft som krever presisjon og smidighet.

Vi har riktig utstyr og dyktig mannskap klare for løftejobber på byggeplassen. Vi henter og bringer varer for byggmestere og entreprenører, med både kranbil og bil med lift. Vi henter også varer på østlandet for byggmestere og entreprenører i Trondheim og Gauldalen.

Truck

Vi har fireveis truck som passer godt på byggeplasser. Kan leies på både time- og dag-basis eller for lengre perioder. Transporteres til byggeplassen med lastebil. Ta kontakt for mer informasjon og pris.

kranbil01

Langtransport

“Æ kjøre E-6 — deinn strakaste vein”. Gnistrende sol, piskende regn, en vegg av snødrev, og så tælahiv. I all slags vær, året rundt, kjører våre sjåfører mange tusen mil med ett mål for øye, å komme trygt fram med lasten. Digre Transport — navnet forplikter. Og dét kommer deg til gode.

Avfallstransport

Nordmenn kaster stadig mer søppel. Et av disse søppelbergene tar vi oss av. I samarbeid med RGO Transportsentral kjører vi 2-3 biler med 110 m³ søppel på hvert lass, fra Tolga til forbrenningsanlegg i Trondheim og Jämtland.

Tekstiltransport

Alle våre sjåfører kjører prikkfritt. Vi garanterer at vasken kommer fram like ren som den var da den forlot vaskeriet. Nor-Tekstil har valgt Digre til å transportere sine nyvaskede tekstiler ut til hoteller, industrien og handels- og servicebedrifter. Vi takker for tilliten!

Vi kjører fra og til Nor Tekstils avdelinger i Ålesund og Bodø. To biler kjører daglig vaskeritransport.